דלעת אפויה עם מילוי תפוחים
סקווש בלוט אפוי עם מילוי תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 243 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם שמן זית, בצל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו דלעת אפויה עם תפוח ומילוי נקניק, סקווש בלוט עם מילוי תפוחים, ו דלעת עם מילוי תפוח חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בשמן זית.
מקום סקווש, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה.
מערבבים תפוח, סלרי, מים, בצל וחמאה בתבנית אפייה קטנה; מכסים בנייר אלומיניום.
אופים תערובת סקווש ותפוח בתנור שחומם מראש עד סקווש ותפוח במכרז, כ 45 דקות. ממלאים חצאי סקווש בתערובת תפוחים; טפטוף עם סירופ מייפל ומפזרים קינמון.