קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

דלעת, בטטה, כרישה ומרק חלב קוקוס

דלעת, בטטה, כרישה ומרק חלב קוקוס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: מרק בטטה בקארי רזה עם חלב קוקוס, פלפל אדום בטטה ומרק חלב קוקוס (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה), ו כרוב עם בטטה בחלב קוקוס.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר מרק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הבצל והכרישה ומבשלים כמה דקות, עד שמתרככים. מערבבים את הדלעת, בטטה, מרק ירקות. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומפחיתים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקותמרק ירקות
בטטהבטטה
דלעתדלעת
בצלבצל
כרישהכרישה
3
מבשלים במשך כ 15 דקות, עד ירקות רכים. מחית ירקות גס באמצעות מחית תפוחי אדמה. מערבבים בחלב הקוקוס, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלב קוקוסחלב קוקוס
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה