דלעת בלונדיס קרמל מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל דלעת בלונדיניות קרמל מלוח. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם מלח שולחן, ציפוי קרמל, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 10 מעריצים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו דלעת בלונדיס קרמל מלוח, בלונדיניות קרמל מלוחים, ו בלונדיניות קרמל מלוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
בקערה קטנה, מערבבים יחד ציפוי קרמל ומלח ים; להפריש. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה, מלח שולחן, קינמון ואגוז מוסקט. בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים ביצה, וניל ודלעת; לנצח עד מעורבב היטב. לאט להוסיף תערובת קמח, פועם רק עד בשילוב.
אופים 10 דקות; להסיר מהתנור.
יוצקים 3/4 כוס של ציפוי קרמל שמור על קרום אפוי חלקית.
מורחים את הבלילה שנותרה על פני קרמל.
אופים 30 עד 40 דקות יותר או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, על 1 שעה.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.
טפטוף עם ציפוי קרמל שנותר.