דלעת בננה מקצפת פאי
דלעת בננה מרנג פאי הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בננות, דלעות סוכר, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקמח, הסוכר וקמצוץ מלח בקערה גדולה.
מערבבים בחמאה הקרה עם בלנדר מאפה או את הידיים עד התערובת דומה פירורים גסים. עבודה בחלמון ביצה ו 1 עד 2 כפות מי קרח עד הבצק מחזיק יחד מבלי להיות דביק מדי. אם זה עדיין מתפורר, להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית בכל פעם. טופס לתוך כדור, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק למעגל 11 עד 12 אינץ'עם מערוך מקומח. להקל את הבצק לתוך מחבת פאי 9 אינץ', לחיצה בחוזקה לתוך החלק התחתון והצדדים. לקצץ את הבצק העודף, ואז לצבוט את הקצוות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן למלא.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לפצל את הדלעות באמצע לגרוף את הזרעים. מסדרים על מגש קלייה, בצד לחתוך למעלה, וצולים במשך 20 דקות.
הסר את הדלעות מהתנור ולהניח בננות (בעורם) סביב ובין חצאי הדלעת. חזור לתנור וצלה עוד 10 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט לפני הטיפול, על 5 דקות.
לגרוף את בשר הדלעת ולהוסיף למעבד מזון. מקלפים את הבננות ומוסיפים את הבשר למעבד המזון גם כן.
מוסיפים את 3 ביצים, סוכר, קינמון, 2 כפות חמאה, אגוז מוסקט, שמנת כבדה ומלח. מחית עד חלקה.
שים תבנית אפייה על מדף התנור התחתון מחממים עד 375 מעלות F.
יוצקים את ההגשה לתוך קליפת העוגה מוכנה. הכה בקלילות את הלבן ביצה.
מברשת את הקצוות מאפה עם ביצה לבן ומפזרים קצת סוכר. בזהירות לארגן את העוגה על תבנית אפייה שחומם מראש, להוריד את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F ולאפות אותו עד העוגה מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט, על 50 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
מקציפים את חלבוני הביצה, אבקת סוכר, קרם טרטר, וקמצוץ מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד פסגות בינוניות מבריקות טופס, להיזהר לא להכות יותר מדי.
מורחים את תערובת מרנג על החלק העליון של העוגה, מכסה זכות הקצוות. שימוש בחלק האחורי של כף לחץ קלות לתוך מרנג ולמשוך על הכף כדי ליצור פסגות בכל רחבי פני השטח של מרנג (לחלופין אתה יכול להשתמש שקית צנרת עם קצה כוכב גדול אם תבחר).
כדי לבשל את המרנג, מחממים את המטגן עם המתלה בעמדה הגבוהה ביותר.
שים את העוגה תחת המטגן ואת המטגן עד מרנג מוגדר חום זהוב, כ 7 דקות, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, כפי שהוא מבשל במהירות.
הסר מן broiler מגניב לפני ההגשה.