דלעת בננה מרנג פאי הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בננות, דלעות סוכר, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את הקמח, הסוכר וקמצוץ מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים בחמאה הקרה עם בלנדר מאפה או את הידיים עד התערובת דומה פירורים גסים. עבודה בחלמון ביצה ו 1 עד 2 כפות מי קרח עד הבצק מחזיק יחד מבלי להיות דביק מדי. אם זה עדיין מתפורר, להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית בכל פעם. טופס לתוך כדור, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
מים
חמאה
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק למעגל 11 עד 12 אינץ'עם מערוך מקומח. להקל את הבצק לתוך מחבת פאי 9 אינץ', לחיצה בחוזקה לתוך החלק התחתון והצדדים. לקצץ את הבצק העודף, ואז לצבוט את הקצוות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן למלא.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
טופס פאי
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לפצל את הדלעות באמצע לגרוף את הזרעים. מסדרים על מגש קלייה, בצד לחתוך למעלה, וצולים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
זרעים
3
הסר את הדלעות מהתנור ולהניח בננות (בעורם) סביב ובין חצאי הדלעת. חזור לתנור וצלה עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
בננה
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט לפני הטיפול, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
לגרוף את בשר הדלעת ולהוסיף למעבד מזון. מקלפים את הבננות ומוסיפים את הבשר למעבד המזון גם כן.
מרכיבים שתצטרך
בננה
דלעת
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
מוסיפים את 3 ביצים, סוכר, קינמון, 2 כפות חמאה, אגוז מוסקט, שמנת כבדה ומלח. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
קינמון
חמאה
מוסקט
סוכר
ביצה
מלח
7
שים תבנית אפייה על מדף התנור התחתון מחממים עד 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
יוצקים את ההגשה לתוך קליפת העוגה מוכנה. הכה בקלילות את הלבן ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
קרום עוגה
9
מברשת את הקצוות מאפה עם ביצה לבן ומפזרים קצת סוכר. בזהירות לארגן את העוגה על תבנית אפייה שחומם מראש, להוריד את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F ולאפות אותו עד העוגה מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט, על 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
10
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מקציפים את חלבוני הביצה, אבקת סוכר, קרם טרטר, וקמצוץ מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד פסגות בינוניות מבריקות טופס, להיזהר לא להכות יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
אבקת סוכר
חלבונים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
מורחים את תערובת מרנג על החלק העליון של העוגה, מכסה זכות הקצוות. שימוש בחלק האחורי של כף לחץ קלות לתוך מרנג ולמשוך על הכף כדי ליצור פסגות בכל רחבי פני השטח של מרנג (לחלופין אתה יכול להשתמש שקית צנרת עם קצה כוכב גדול אם תבחר).
מרכיבים שתצטרך
מורחים
3
כדי לבשל את המרנג, מחממים את המטגן עם המתלה בעמדה הגבוהה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
שים את העוגה תחת המטגן ואת המטגן עד מרנג מוגדר חום זהוב, כ 7 דקות, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, כפי שהוא מבשל במהירות.