קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת בננה מקצפת פאי

דלעת בננה מקצפת פאי
דלעת בננה מרנג פאי הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בננות, דלעות סוכר, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את הקמח, הסוכר וקמצוץ מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים בחמאה הקרה עם בלנדר מאפה או את הידיים עד התערובת דומה פירורים גסים. עבודה בחלמון ביצה ו 1 עד 2 כפות מי קרח עד הבצק מחזיק יחד מבלי להיות דביק מדי. אם זה עדיין מתפורר, להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית בכל פעם. טופס לתוך כדור, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
חמאהחמאה
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק למעגל 11 עד 12 אינץ'עם מערוך מקומח. להקל את הבצק לתוך מחבת פאי 9 אינץ', לחיצה בחוזקה לתוך החלק התחתון והצדדים. לקצץ את הבצק העודף, ואז לצבוט את הקצוות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן למלא.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
טופס פאיטופס פאי
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לפצל את הדלעות באמצע לגרוף את הזרעים. מסדרים על מגש קלייה, בצד לחתוך למעלה, וצולים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
זרעיםזרעים
3
הסר את הדלעות מהתנור ולהניח בננות (בעורם) סביב ובין חצאי הדלעת. חזור לתנור וצלה עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט לפני הטיפול, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לגרוף את בשר הדלעת ולהוסיף למעבד מזון. מקלפים את הבננות ומוסיפים את הבשר למעבד המזון גם כן.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מוסיפים את 3 ביצים, סוכר, קינמון, 2 כפות חמאה, אגוז מוסקט, שמנת כבדה ומלח. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
7
שים תבנית אפייה על מדף התנור התחתון מחממים עד 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
יוצקים את ההגשה לתוך קליפת העוגה מוכנה. הכה בקלילות את הלבן ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קרום עוגהקרום עוגה
9
מברשת את הקצוות מאפה עם ביצה לבן ומפזרים קצת סוכר. בזהירות לארגן את העוגה על תבנית אפייה שחומם מראש, להוריד את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F ולאפות אותו עד העוגה מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט, על 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מקציפים את חלבוני הביצה, אבקת סוכר, קרם טרטר, וקמצוץ מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד פסגות בינוניות מבריקות טופס, להיזהר לא להכות יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מורחים את תערובת מרנג על החלק העליון של העוגה, מכסה זכות הקצוות. שימוש בחלק האחורי של כף לחץ קלות לתוך מרנג ולמשוך על הכף כדי ליצור פסגות בכל רחבי פני השטח של מרנג (לחלופין אתה יכול להשתמש שקית צנרת עם קצה כוכב גדול אם תבחר).
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
3
כדי לבשל את המרנג, מחממים את המטגן עם המתלה בעמדה הגבוהה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
שים את העוגה תחת המטגן ואת המטגן עד מרנג מוגדר חום זהוב, כ 7 דקות, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, כפי שהוא מבשל במהירות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
הסר מן broiler מגניב לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)