דלעת-גבינת שמנת סופלה
צריך מנות ראשונות צמחוני? סופלות גבינת דלעת-שמנת יכולות להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 249 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, פלפל אנגלי הקרקע, אגוז מוסקט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 47%. מתכונים דומים: עוגות שוקולד ליקר ביצים דלעת עם ציפוי גבינת שמנת דלעת, קאפקייקס גזר דלעת עם ציפוי גבינת שמנת דלעת, ו קאפקייק דלעת בריא יותר עם גבינת שמנת תבלין דלעת הלוך ושוב.
הוראות
מצפים מעט רמקינס 6 (8 אונקיות) בתרסיס בישול, ומפזרים באופן שווה 1 כף סוכר מגורען.
כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח בקערה; מוסיפים 1/2 כוס חלב, מערבבים היטב עם מטרפה. הניחו בצד.
שלב 1/2 כוס חלב, 1/3 כוס סוכר מגורען וגבינת שמנת בסיר בינוני. מבשלים על אש בינונית עד שהגבינה כמעט נמסה תוך ערבוב מתמיד. מערבבים את תערובת הקמח, ומבשלים 2 דקות או עד עבה, תוך ערבוב מתמיד. (גבינה עשויה שלא להיראות נמסה לחלוטין.) כף תערובת לקערה גדולה.
מוסיפים קינמון ו -5 המרכיבים הבאים (קינמון דרך דלעת); מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה.
בעזרת מכות נקיות מקציפים חלבונים במיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה 1/3 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים רבע מחלבוני הביצה לתערובת הדלעת. מקפלים בעדינות את החלבונים שנותרו. מחלקים את תערובת הדלעת באופן שווה בין רמקינס מוכנים.
מניחים את הרמקינס על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 375 למשך 25 דקות או עד שהסופלים נפוחים ומתייצבים.
מפזרים באופן שווה אבקת סוכר.