אם יש לכם דלעת, קינמון טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכר חום דלעת Crème Brûlée מתכון, עוגות קרם ברולה מסוכר חום, ו דלעת Crème Brûlée עם סוכר מייפל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא דלעת, סוכר 1 / 2cup, ו 1/2 כוס סוכר חום ב largebowl.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
להקציף חלמונים ביצה וניל, thenspices ומלח. להביא שמנת רק להרתיח בסיר אינמדיום. בהדרגה להקציף hotcream לתוך תערובת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
4
חלוקת תערובת בין שמונה 5x1-inchramekins. מחלקים ramekins בין 2 גדולמחבתות קלייה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
הוסף מספיק טופאן מים חמים לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים עד רפרפת רק להגדיר במרכז, כ -35 דקות. פודינג צ ' יל עד קר, על 6 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2days קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מפזרים 1 כף סוכר גלם overpumpkin פודינג בכל ramekin. לפיד תפירה Usingkitchen, להמס סוכר עד ענבר עמוק.(לחלופין, השתמש ברוילר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מניחים ramekinson גיליון אפייה rimmed.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מפזרים topswith סוכר חום [לא סוכר גלם] ומתישירות תחת מטאטא עד ענבר עמוק.) להכניס למקרר 15 דקות כדי לאפשר סוכר toharden. לעשות קדימה: יכול להיעשות 1 hourahead. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סוכר גולמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1
מתכון זה יכול גם bemade באמצעות 3 אינץ 'בקוטר ramekinswith 1 1/4 אינץ' -צדדים גבוהים.