דלעת וחום - סוכר Crème Brûlée
אם יש לכם דלעת, קינמון טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכר חום דלעת Crème Brûlée מתכון, עוגות קרם ברולה מסוכר חום, ו דלעת Crème Brûlée עם סוכר מייפל.
הוראות
לטאטא דלעת, סוכר 1 / 2cup, ו 1/2 כוס סוכר חום ב largebowl.
להקציף חלמונים ביצה וניל, thenspices ומלח. להביא שמנת רק להרתיח בסיר אינמדיום. בהדרגה להקציף hotcream לתוך תערובת דלעת.
חלוקת תערובת בין שמונה 5x1-inchramekins. מחלקים ramekins בין 2 גדולמחבתות קלייה.
הוסף מספיק טופאן מים חמים לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
אופים עד רפרפת רק להגדיר במרכז, כ -35 דקות. פודינג צ ' יל עד קר, על 6 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2days קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מפזרים 1 כף סוכר גלם overpumpkin פודינג בכל ramekin. לפיד תפירה Usingkitchen, להמס סוכר עד ענבר עמוק.(לחלופין, השתמש ברוילר.
מניחים ramekinson גיליון אפייה rimmed.
מפזרים topswith סוכר חום [לא סוכר גלם] ומתישירות תחת מטאטא עד ענבר עמוק.) להכניס למקרר 15 דקות כדי לאפשר סוכר toharden. לעשות קדימה: יכול להיעשות 1 hourahead. שמור צונן.
מתכון זה יכול גם bemade באמצעות 3 אינץ 'בקוטר ramekinswith 1 1/4 אינץ' -צדדים גבוהים.