דלעת ונקניקיות מניקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דלעת ונקניק מניקוטי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פלפל, קונכיות פסטה מניקוטי, דלעת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: נקניק מניקוטי, נקניק מניקוטי, ו נקניק גבינה מניקוטי.
הוראות
מחממים תנור ל-350F. מבשלים ומנקזים פגזי פסטה לפי הוראות האריזה, תוך שימוש בזמן בישול מינימלי. בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק, שום וכף 1 של מרווה קצוצה על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק הוא כבר לא ורוד; לנקז.
בקערה בינונית, לנצח ביצה. מערבבים גבינת ריקוטה, דלעת, גבינת פרמזן, פלפל, 1 כוס גבינה איטלקית, נשאר 1 כף מרווה קצוצה ונקניק.
מורחים 1 כוס של רוטב אלפרדו בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9-inch (3-quart). ממלאים פגזי פסטה בתערובת נקניק. מסדרים ממולאים פגזים על רוטב בצלחת.
יוצקים 2 כוסות הנותרים של רוטב אלפרדו באופן שווה על פגזים.
מכסים; אופים 30 עד 35 דקות או עד חם. Uncover; למעלה עם הנותרים 1 כוס גבינה איטלקית.
אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.