דלעת-חמוציות-לחם פקאן
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. 64 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא פקאן, חמוציות, שמן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: לחם פקאן דלעת-חמוציות עם קצפת שתויה, עוגת דלעת פקאן חמוציות, ו לחם פקאן חמוציות.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות גריז תחתון רק של 8x4 או 9x5 אינץ כיכר פאן. בקערה גדולה, לשלב תערובת לחם מהירה, מים, 3 כפות שמן וביצים; להכות 50 עד 75 משיכות עם כף עד לערבב הוא רטוב. מערבבים ב חמוציות ו 1/2 פקאן כוס.
יוצקים את הבלילה למחבת משומנת.
אופים ב 191°. במשך 40 עד 55 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 15 דקות. שחרר צדדים של כיכר עם סכין או מרית מתכת; להסיר מחבת. מגניב 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.
ממיסים שבבי וניל עם 1 1/2 כפיות שמן לפי ההוראות. מגניב על 3 דקות או עד מקורר מעט.
מניחים תערובת בשקית פלסטיק לאחסון מזון resealable; שקית חותם.
חותכים חור קטן בפינה התחתונה של התיק. לסחוט שקית לטפטף ציפוי מעל כיכר מקורר. מיד מפזרים 2 כפות פקאן.
תן לעמוד עד תוספות סטים לפני גלישת בחוזקה. לאחסן במקרר.