קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

דלעת כופתאות ממולא פרסית עם עלי כותרת של ורדים

דלעת כופתאות ממולא פרסית עם עלי כותרת של ורדים
סקווש כופתאות ממולא פרסי עם עלי כותרת של ורדים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 409 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 88%. נסו דלעת כופתאות ממולא פרסית עם עלי כותרת של ורדים, מנגו במרינדה עם עלי ורדים, ו סלט פירות טרי עם עלי כותרת של ורדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
לחתוך בצורה מסודרת את החלק העליון של כל סקווש ולהניח אותו בצד. בדוק את התחתית כדי לראות אם הם ברמה. אם לא, לחתוך מספיק כדי שהם יעמדו בהתמדה. לגרוף את הזרעים ולמקם את הדלעת בתבנית אפייה משומנת. לשפשף אותם בפנים ובחוץ עם שמן זית עד מצופה היטב, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים 4 כפות של שמן זית, ואחריו בצל וסוטא עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את השום, אורז, אגוזי מלך, אוכמניות, דובדבנים, משמשים ועלי כותרת של ורדים. מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך 5 דקות, מוסיפים מעט מים אם התערובת יבשה. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
למלא כל סקווש עם מלית ולהחליף את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סכין קילוףסכין קילוף
6
מקציפים יחד את מיץ התפוזים, מי הזעפרן והשמן הנותר ושופכים על הדלעת. מכסים בחוזקה עם מכסה צלחת ואופים במשך 25 דקות, מתבלים מדי פעם עם המיץ. Uncover, baste, ואופים עד הדלעת הוא זהוב ומכרז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
זעפרןזעפרן
סכין קילוףסכין קילוף
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
כדי לשרת, להעביר את הסקווש מגש ויוצקים את הנוזל מתבנית האפייה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מקשטים עם עלי כותרת של ורדים.
9
טעם
10
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
11
Reprinted with permission from Lucid Food: Cooking for an Eco-Conscious Life by Louisa Shafia. זכויות יוצרים טקסט © 2010 על ידי לואיזה שפיה. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.לואיזה שפיה היא המייסדת של Lucid Food, חברת קייטרינג ידידותית לסביבה הממוקמת בעיר ניו יורק. בוגרת מכון גורמה טבעי, היא עבדה במסעדת מילניום ורוקסן באזור מפרץ סן פרנסיסקו, ובאקוויט ובמזון ויין טהור בניו יורק.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)