דלעת כופתאות ממולא פרסית עם עלי כותרת של ורדים
סקווש כופתאות ממולא פרסי עם עלי כותרת של ורדים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 409 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 88%. נסו דלעת כופתאות ממולא פרסית עם עלי כותרת של ורדים, מנגו במרינדה עם עלי ורדים, ו סלט פירות טרי עם עלי כותרת של ורדים (מתכונים דומים).
הוראות
לחתוך בצורה מסודרת את החלק העליון של כל סקווש ולהניח אותו בצד. בדוק את התחתית כדי לראות אם הם ברמה. אם לא, לחתוך מספיק כדי שהם יעמדו בהתמדה. לגרוף את הזרעים ולמקם את הדלעת בתבנית אפייה משומנת. לשפשף אותם בפנים ובחוץ עם שמן זית עד מצופה היטב, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים 4 כפות של שמן זית, ואחריו בצל וסוטא עד להשחמה קלה.
מוסיפים את השום, אורז, אגוזי מלך, אוכמניות, דובדבנים, משמשים ועלי כותרת של ורדים. מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך 5 דקות, מוסיפים מעט מים אם התערובת יבשה. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
למלא כל סקווש עם מלית ולהחליף את צמרות.
מקציפים יחד את מיץ התפוזים, מי הזעפרן והשמן הנותר ושופכים על הדלעת. מכסים בחוזקה עם מכסה צלחת ואופים במשך 25 דקות, מתבלים מדי פעם עם המיץ. Uncover, baste, ואופים עד הדלעת הוא זהוב ומכרז, על 5 דקות יותר.
כדי לשרת, להעביר את הסקווש מגש ויוצקים את הנוזל מתבנית האפייה על גבי.
מקשטים עם עלי כותרת של ורדים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
Reprinted with permission from Lucid Food: Cooking for an Eco-Conscious Life by Louisa Shafia. זכויות יוצרים טקסט © 2010 על ידי לואיזה שפיה. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.לואיזה שפיה היא המייסדת של Lucid Food, חברת קייטרינג ידידותית לסביבה הממוקמת בעיר ניו יורק. בוגרת מכון גורמה טבעי, היא עבדה במסעדת מילניום ורוקסן באזור מפרץ סן פרנסיסקו, ובאקוויט ובמזון ויין טהור בניו יורק.