קושיקשה
מוכן ב57 דק.
מנות8
ציון בריאות29
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת מטוגנת בשמן עמוק

דלעת מטוגנת בשמן עמוק
סקווש מטוגן עמוק הוא צמחוני תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 202 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 57 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו חציל מטוגן בשמן עמוק, קנולי מטוגן בשמן עמוק, ו צדפות מטוגנות בשמן עמוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי גדול, יוצקים את השמן לעומק של 2 אינץ'; חום ל 365 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
בקערה גדולה מקציפים יחד את חלב החמאה והביצים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הדלעת, זורקים בעדינות למעיל; תן לעמוד למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
מסננים את הדלעת, משליכים את תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סכין קילוףסכין קילוף
5
בכלי רדוד שלבו את קמח התירס, הקמח, התיבול הקג ' ון או הקריאולי, אבקת האפייה, המלח והפלפל, לפי הטעם. מחפר את הדלעת בתערובת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מטגנים את הדלעת, בקבוצות, עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
7
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מקשטים בפטרוזיליה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
9
מגישים מיד.