דלעת מטוגנת בשמן עמוק
סקווש מטוגן עמוק הוא צמחוני תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 202 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 57 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו חציל מטוגן בשמן עמוק, קנולי מטוגן בשמן עמוק, ו צדפות מטוגנות בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי גדול, יוצקים את השמן לעומק של 2 אינץ'; חום ל 365 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה מקציפים יחד את חלב החמאה והביצים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הדלעת, זורקים בעדינות למעיל; תן לעמוד למשך 30 דקות.
מסננים את הדלעת, משליכים את תערובת החלב.
בכלי רדוד שלבו את קמח התירס, הקמח, התיבול הקג ' ון או הקריאולי, אבקת האפייה, המלח והפלפל, לפי הטעם. מחפר את הדלעת בתערובת לציפוי.
מטגנים את הדלעת, בקבוצות, עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מקשטים בפטרוזיליה, אם רוצים.