דלעת ממולאת בבקר בקארי
דלעת ממולאת בבקר בקארי עשויה להיות בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 352 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-6 סועדים . מתכון זה מטעם Taste of Home דורש שיני שום, ג'ינג'ר טחון, אורז ופטרוזיליה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 55 דקות . עם ציון כפית של 56% , מנה זו מוצקה. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק דלעת ערמונים בקארי , מרק דלעת ותפוחים בקארי , ומרק דלעת דלעת בקארי .
הוראות
הפכו את הדלעת בתבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'.
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35-45 דקות או עד שכמעט רכים.
בינתיים, במחבת, טגנו את הבשר, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והבצל רך; סננו.
להמיס את המרק במים; להוסיף למחבת. להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב. להפוך את הדלעת כשהצד החתוך כלפי מעלה במחבת ולמלא בתערובת הבשר.
מלאו את הסיר במים חמים עד לעומק של 1/4 אינץ'; כסו באופן רופף בנייר כסף.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-30 דקות או עד שהמאפה מתחמם היטב.