קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת ממולאת בבקר בקארי

דלעת ממולאת בבקר בקארי
דלעת ממולאת בבקר בקארי עשויה להיות בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 352 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-6 סועדים . מתכון זה מטעם Taste of Home דורש שיני שום, ג'ינג'ר טחון, אורז ופטרוזיליה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 55 דקות . עם ציון כפית של 56% , מנה זו מוצקה. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק דלעת ערמונים בקארי , מרק דלעת ותפוחים בקארי , ומרק דלעת דלעת בקארי .

הוראות

1
הפכו את הדלעת בתבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
2
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35-45 דקות או עד שכמעט רכים.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
בינתיים, במחבת, טגנו את הבשר, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והבצל רך; סננו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
להמיס את המרק במים; להוסיף למחבת. להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב. להפוך את הדלעת כשהצד החתוך כלפי מעלה במחבת ולמלא בתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מלאו את הסיר במים חמים עד לעומק של 1/4 אינץ'; כסו באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-30 דקות או עד שהמאפה מתחמם היטב.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה