קושירגיל
מוכן ב28 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

דלעת מקסיקנית עם מטבל יוגורט

דלעת מקסיקנית עם מטבל יוגורט
סקווש מקסיקני עם מטבל יוגורט נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך אבוקדו, קישואים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. וזה די גרוע. נסו יוגורט ומטבל פטה, המבורגרים שעועית מקסיקנית W / יוגורט ליים וסלסה, ו קוקטייל פירות מקסיקני עם יוגורט לימון מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר בינוני, להביא את המים והמלח לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הדלעת ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
לטבילה: במעבד מזון, למזג את פלפל, אבוקדו, כמון טחון, יוגורט, ומיונז עד חלקה, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר לקערה הגשה ולתת לעמוד במשך 10 דקות כדי להתעבות.
6
מגישים את המטבל עם סקווש חם או בטמפרטורת החדר chayote.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.