דלעת מתובל ומרק בטטה
דלעת מתובלת ומרק בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המרק שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא פלפל, מרק עוף, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: מרק בטטה חריף, מרק בטטה חריף, ו מרק דלעת ובטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
במטחנת מרגמה או תבלין, לטחון כוסברה, כמון, אורגנו, שומר, פלפל אדום, מלח ופלפל לאבקה גסה. תערובת שום 1 כף שמן זית כדי ליצור משחה.
לשטוף דלעת, ולחתוך 2 אינץ ' רחב טריזים, גירוד משם זרעים. לקלף תפוחי אדמה לחתוך כל תפוח אדמה לאורכו לתוך 6 פלחי. למרוח את הדלעת ותפוחי האדמה עם ממרח התבלינים ולמקם בתבנית אפייה.
צלי בתנור שחומם מראש 30 עד 40 דקות, עד מכרז ופשוט מתחיל להשחיר בנקודות הדקות ביותר.
בינתיים, בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל את הבצל בשארית 1 כף שמן זית עד שקוף.
קוצצים דלעת ותפוחי אדמה לחתיכות קטנות יותר פירה בבלנדר או מעבד מזון עם כמה מרק העוף עד חלקה. הקפד לגרד את הדבק תבלין קלוי את תבנית האפייה ולכלול אותו פירה. ייתכן שיהיה צורך deglaze את המנה עם מרק עוף קטן.
יוצקים את הירקות מחית לתוך הסיר עם הבצל, ומערבבים כמה שיותר ציר עוף נוסף לפי הצורך כדי להשיג את העקביות הרצויה.