דלעת ספגטי עם פטריות ומרינרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סקווש ספגטי עם פטריות ומרינרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 415 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פטריות קרים, רוטב פסטה מרינרה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רוטב ספגטי מרינרה, רוטב ספגטי מרינרה, ו דלעת ספגטי מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו עם סכין חדה. לגרוף החוצה ולהשליך זרעים.
חצאי סקווש מקום לחתוך את הצד במחבת קלייה כבדה תחתית.
מברשת סקווש עם שמן זית; מתבלים במלח ופלפל.
אופים 45 עד 50 דקות או עד מזלג חודר בשר של הסקווש בקלות. אם סקווש נראה להתייבש תוך אפייה, מברשת עם כף נוספת של שמן זית.
הסר סקווש מהתנור; מגניב רק מספיק מסוגל להתמודד, על 3 עד 4 דקות.
באמצעות מזלג, לגרד בשר מ סקווש לתוך "אטריות" על מגש הגשה. אם חלק מהגדילים מתקבצים או מתאספים יחד, פשוט להפריד באמצעות הידיים.
ב 10-עד 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות; מבשלים כ 3 דקות יותר. במהלך הרגע האחרון של הבישול, מערבבים בקורנית.
מצקת רוטב מרינרה מחומם על סקווש ספגטי. למעלה עם פטריות וכמות נדיבה של גבינת פרמזן מגוררת.