דלעת ספגטי פסטו
פסטו ספגטי סקווש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 159 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו כרוב, דלעת, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: דל שומן פסטו ספגטי סקווש, דלעת ספגטי מלאה 30 עם פסטו, ו פסטו דלעת ספגטי עם עגבניות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
מקום סקווש העור בצד למטה על תבנית אפייה מוכנה.
אופים עד מבושל דרך, על 1 שעה.
הסר מהתנור; מגניב במשך 10 דקות. לאחר סקווש הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרד את הבשר לתוך חוט דמוי חוט עם מזלג.
מניחים בקערה ומניחים בצד.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל מתחיל להפוך שקוף. מערבבים כרוב ופטריות; להפחית את החום בינוני נמוך.
מערבבים בסקווש, הנותרים 2 כפות חמאה, מלח שום, תיבול איטלקי, פתיתי פלפל אדום; לבשל במשך 2 דקות.
הסר מהתנור ואת תערובת סקווש מקום בקערה גדולה.
מערבבים שמן זית פסטו לתוך תערובת סקווש. לאט להוסיף גבינת פרמזן מגוררת, ערבוב עד מעורב באופן שווה.