דלעת ספייס סופגניות
דלעת ספייס דונאטס הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-332 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו הישן נושן דלעת תבלינים דונאטס, דלעת ספייס סופגניות אפויות עם זיגוג מייפל-קינמון (GF), ו דלעת ספייס פלדה לחתוך ברים שיבולת שועל עם דלעת ספייס שוקולד לבן זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה להקציף יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ותבלינים פשטידת דלעת.
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי, או קערה של מערבל לעמוד,לשלב ביצים, 1 סוכר כוס, ומכות סוכר חום עד בשילוב מעט קצף.
מוסיפים חלב חמאה, חמאה מומסת, וניל ומחית דלעת. מערבבים עד חלקה. לאט להוסיף תערובת קמח ומערבבים עד רק incorporated.
לפרוס שני יריעות גדולות של ניילון נצמד. שפריץ פלסטיק לעטוף עם שמן קנולה. מחלקים בצק לשני כדורים. לעטוף בניילון נצמד ואז להשתטח לדיסקים. מקררים למשך שעתיים או עד לילה.
קמח בנדיבות משטח עבודה גדול. קח את אחד הדיסקים ולהפוך את הבצק כדי מעיל עם קמח, זרועים את פני הבצק עם קמח כדי להפחית את הדביקות. (שימו לב שהבצק דביק מאוד, אל תתביישו להוסיף קמח עד שהוא מעשי). בעדינות ללטף את הבצק על 1/2 אינץ ' עבה. השתמשו בחותך דונאטס בגודל 3 אינץ ' משוריין כדי לחתוך סופגניות ולמקם סופגניות חתוכות על גיליון מקומח היטב של נייר קלף. לאסוף כל שאריות ולגלגל את הבצק לחתוך יותר סופגניות עד כל הבצק נעלם.
ממלאים תנור הולנדי או טיגון עמוק עם 2 סנטימטרים של שמן.
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד 360 ° F. באמצעות מסננת רדודה, עמידה בחום, טיפת סופגניות בשמן ומטגנים עד חום זהוב עמוק משני הצדדים (כ 2 דקות לכל צד, להשתמש בצבע כמדריך שלך כמו טמפרטורת השמן יכול מאוד עם זמן). השתמש במקלות אכילה מעץ כדי להפוך את הסופגניות. היזהר לא להעמיס את הסופגניות במחבת (לא יותר מ 2 עד 3 סופגניות בכל פעם).
הסר סופגניות מיד מהמחבת באמצעות מסננת או מלקחיים עמידים בחום. הגדר על נייר מגבת מרופדת מדפים אפייה להתקרר. לאחר התקרר מעט, לזרוק שקית נייר עם סוכר שנותר וקינמון.