קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

דלעת סקווש וריזוטו אורז בר פטריות שיטאקה

דלעת סקווש וריזוטו אורז בר פטריות שיטאקה
דלעת סקווש וריזוטו אורז בר פטריות שיטאקי עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 376 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, מלאי ירקות, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של Allrecipes יש 37 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שעורה, דלעת, וריזוטו שיטאקי, אורז בר ופילאף פטריות שיטאקי, ו דלעת קלויה סקווש, פטריות שיטאקי וכרוב, Kimchi Bibimsoba (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פטריות שיטאקה ומים בקערה, ומבטיחים את הפטריות מכוסות במים; מאפשרים להשרות עד שהפטריות התרככו, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים ושומרים את הנוזל לשימוש מאוחר יותר.
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לזרוק את דלעת סקווש, שמן זית, וסירופ מייפל יחד בקערה עד הדלעת מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מורחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
צלי את הדלעת בתנור שחומם מראש עד למכרז אך שומרת על צורתה, כ -30 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להביא את מלאי הירקות ואת הנוזל השמור מן הפטריות לרתיחה בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני; כאשר החמאה מתחילה קצף, מערבבים את הבצל לתוך החמאה ומבשלים עד הבצל רך וזהוב, 5 עד 7 דקות. מערבבים את אורז הבר ואת אורז Arborio דרך הבצל עד מעורב באופן שווה מצופה.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את היין הלבן והפטריות לבצל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהנוזל נספג, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
יוצקים מספיק של תערובת מניות רותח לתוך המחבת כדי לכסות את האורז; לבשל ומערבבים עד הנוזל נספג כמעט לחלוטין. המשך הוספת מלאי על 3/4 כוסות בכל פעם, המאפשר לכל אצווה לספוג לתוך התערובת לפני הוספת הבא. מבשלים ומערבבים עד האורז הוא רך, על 35 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את הדלעת; מבשלים עד הסקווש חם, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום לנמוך. מערבבים במהירות את גבינת הגורגונזולה והפטרוזיליה לתוך התערובת עד שהריזוטו לח וקרם; מסירים מהחום. מתבלים במלח ופלפל; מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.