דלעת סקווש וריזוטו אורז בר פטריות שיטאקי עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 376 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, מלאי ירקות, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של Allrecipes יש 37 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שעורה, דלעת, וריזוטו שיטאקי, אורז בר ופילאף פטריות שיטאקי, ו דלעת קלויה סקווש, פטריות שיטאקי וכרוב, Kimchi Bibimsoba (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את פטריות שיטאקה ומים בקערה, ומבטיחים את הפטריות מכוסות במים; מאפשרים להשרות עד שהפטריות התרככו, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים ושומרים את הנוזל לשימוש מאוחר יותר.
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לזרוק את דלעת סקווש, שמן זית, וסירופ מייפל יחד בקערה עד הדלעת מצופה באופן שווה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מורחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
צלי את הדלעת בתנור שחומם מראש עד למכרז אך שומרת על צורתה, כ -30 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להביא את מלאי הירקות ואת הנוזל השמור מן הפטריות לרתיחה בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני; כאשר החמאה מתחילה קצף, מערבבים את הבצל לתוך החמאה ומבשלים עד הבצל רך וזהוב, 5 עד 7 דקות. מערבבים את אורז הבר ואת אורז Arborio דרך הבצל עד מעורב באופן שווה מצופה.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrio
אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את היין הלבן והפטריות לבצל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהנוזל נספג, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
10
יוצקים מספיק של תערובת מניות רותח לתוך המחבת כדי לכסות את האורז; לבשל ומערבבים עד הנוזל נספג כמעט לחלוטין. המשך הוספת מלאי על 3/4 כוסות בכל פעם, המאפשר לכל אצווה לספוג לתוך התערובת לפני הוספת הבא. מבשלים ומערבבים עד האורז הוא רך, על 35 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את הדלעת; מבשלים עד הסקווש חם, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום לנמוך. מערבבים במהירות את גבינת הגורגונזולה והפטרוזיליה לתוך התערובת עד שהריזוטו לח וקרם; מסירים מהחום. מתבלים במלח ופלפל; מגישים מיד.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.