תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דלעת סקווש, רוזמרין, וריזוטו גבינה כחולה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 820 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, מרק עוף במלח נמוך, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו דלעת סקווש, רוזמרין וריזוטו גבינה כחולה, אגוז מוסקט ורוזמרין באטרנוט סקווש ריזוטו, ו דלורית אפויה בתנור וריזוטו רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 7 מרק כוסות לרתיחה בסיר גדול. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים בצל ו sauté עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים סקווש ו 1 1/2 כפיות רוזמרין; sauté 4 דקות מעיל עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מוסיפים 7 כוסות מרק חם; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים שנחשפו עד שהאורז הוא רק רך וריזוטו הוא שמנת ומעט מרפה, הוספת מרק על ידי 1/4 חופנים לפי הצורך כדי לשמור על עקביות ערבוב מדי פעם, על 18 דקות. מוסיפים תרד, שמנת ופרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.