דלעת סקווש, תפוח וכרישה גראטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דלעת סקווש, תפוח, כרישה Gratin. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. אם יש לך שמן זית, לחם, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מיץ תפוחים, כרישה ודלורית, מיץ תפוחים, כרישה ודלורית, ו דלעת סקווש כרישה כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
סקווש קיטור, מכוסה, 9 דקות או עד מכרז.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
הוסף כרישה; לטגן 5 דקות או עד השחמה קלה.
מערבבים סקווש, כרישה, תפוח, סוכר, מלח, אגוז מוסקט ופלפל בקערה גדולה; לזרוק בעדינות למעיל. כפית לתוך תבשיל 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול, ויוצקים סיידר על תערובת סקווש. מכסים ואופים ב 400 במשך 20 דקות.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס טופס למדוד 1 כוס.
מערבבים פירורי לחם, צנוברים וחמאה. לחשוף את התבשיל; מפזרים תערובת פירורי לחם.
אופים, חשוף, 15 דקות נוספות או עד חום זהוב.