קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

דלעת צלויה עם חמאה חומה וקינמון

דלעת צלויה עם חמאה חומה וקינמון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו דלעת צלויה עם חמאה חומה וקינמון. מתכון זה מכין 6 מנות עם 357 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר חום, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. נסו סוכר חום ואננס דלעת בלוט צלויה עם חמאה חומה מתובלת, דלעת אמברקופ קלויה עם חמאה חומה, ו דלעת חורף צלויה עם חמאה חומה ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
שים את הדלעת על משטח ישר, ואז מתפצל לשניים לאורכו ומגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
חותכים כל חלק לשניים, לאורך, ליצירת 4 טריזים. מסדרים בשכבה אחת על 1 או 2 ניירות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
בסיר קטן, על אש בינונית, מוסיפים את החמאה. המתן עד שהחמאה תתחיל להפוך לצבע חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מסירים מהאש ויוצקים מיד מחצית מהחמאה על חלקי הדלעת. שמרו את שארית החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
7
מפזרים את הדלעת עם הסוכר החום והמולסה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסיימים על ידי פיזור הג ' ינג 'ר הטחון (היבש), הג' ינג ' ר המגורד הטרי, הקינמון וציפורן הטחונה. סוחטים את מיץ התפוזים מעל הדלעת. ממלאים את תחתית נייר האפייה בכ -1 אינץ ' מים ליצירת אדים בזמן שהסקווש נאפה בתנור. מכסים את ניירות האפייה בנייר אלומיניום ואוטמים היטב את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציפורן קרקעציפורן קרקע
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מכניסים את המגש למרכז התנור ואופים, ללא הפרעה, למשך 30 עד 45 דקות. כדי לבדוק את האלילות, פירס 1 קטע סקווש עם קצה סכין קטנה. הסכין צריכה להחליק פנימה והחוצה בקלות. כאשר הדלעת רכה, הוציאו את התבנית מהתנור וקילפו בזהירות את נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מזלפים את יתרת החמאה ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים.