דלעת קרם גבינה מערבולת ברים
חטיפי גבינת שמנת דלעת מערבולת עשויים להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו וניל, גבינת שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בראוניס מערבולת גבינת שמנת דלעת, עוגת דלעת עם גבינת שמנת מערבולת, ו דלעת-קרם גבינה מערבולת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את החמאה והסוכר. עם כפית ערבוב או להקציף, להכות ביצים, דלעת, ומים עד היטב מעורבב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
מערבבים קמח, קינמון, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ואגוז מוסקט יחד; מערבבים לתוך הבלילה.
מורחים את כל אבל כמה כפות הבלילה שווה במחבת מוכנה. שמור את כמה כפות הבלילה
מערבולת: בקערה שנייה, לנצח גבינת שמנת, סוכר ווניל עד חלקה.
מוסיפים ביצה ומכים רק עד שהיא מעורבבת. זרוק כפות של תערובת גבינה על בלילת דלעת, ואז לגרור סכין דרך לעשות גולות. זרוק כפות שמורות של הבלילה דלעת מעל. הסיבה לכך היא, יש הרבה בלילה לבנה, כך לשים כמה כפות של בלילת דלעת על גבי נותן יותר ניגוד.
אופים על המדף המרכזי עד הבלילה דלעת מעיינות בחזרה כאשר נגע, כ 30 דקות.
בואו מגניב לחלוטין במחבת, ואז להירגע במשך שעה או יותר.