דלעת קרמל גלידת פאי
מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם חמאה, פירה דלעת, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת דלעת ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/2 כוסות סוכר ו 1 כוס מים בסיר בינוני. מבשלים בלי לערבב על חום גבוה עד שהסוכר הופך לחום בינוני, 15 עד 20 דקות, מחבת מתערבלת בסוף כדי לעזור לחום באופן שווה.
הסר מן החום בזהירות להקציף בקרם (זה יהיה להתיז).
יוצקים לתוך קערה חסינת חום; להפריש.
בינתיים, גריז 10-in. מחבת פאי מתכת. בקערה בינונית, לערבב פירורים, הנותרים 2 כפות. סוכר, והחמאה עם מזלג עד בשילוב. לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת פאי.
אופים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
יוצקים חצי קרמל למחבת עוגה, הטיית מחבת כך שהוא מתפשט באופן שווה על פני הקרום. שים במקפיא כדי להירגע 20 דקות. הניחו בצד את שאריות הקרמל לשימוש בעת ההגשה.
לרכך גלידה בטמפרטורת החדר 10 דקות. ריק 1 קרטון לתוך קערה של מערבל לעמוד. לנצח עד חלקה( כמו רך לשרת), על 20 שניות. התפשט במהירות על שכבת קרמל. חזור למקפיא, לוודא שהוא יושב ברמה.
לנצח את הקרטון השני של גלידה באותה צורה.
מוסיפים דלעת טהור ותבלינים; להתמזג רק עד בשילוב. כפית גלידת דלעת על גלידת וניל. להקפיא עד המשרד, 4-6 שעות.
בואו לרכך במקרר על 15 דקות. השתמש בסכין חמה לחתוך פרוסות. לחמם קרמל לטפטף מעל ומפזרים זרעי דלעת אם באמצעות.
הפוך קדימה: עד שבוע 1, מכוסה במקפיא.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "