קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

דלעת שלמה אפויה

דלעת שלמה אפויה
דלעת שלמה אפויה יכולה להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 367 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-134 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, קינמון טחון, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פודינג דלעת אפוי בקליפת דלעת, הדלעת האפויה הטובה ביותר, ו דלעת אפויה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את המכסה מהדלעת ומסירים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
זרעיםזרעים
3
שלב את הביצים, הקצפת, הסוכר החום, המולסה, אגוז המוסקט, הקינמון והג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
מולסהמולסה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
4
יוצקים תערובת לקליפת הדלעת ומעליהם את החמאה. החלף מכסה על דלעת ומניחים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 1 עד 1-1/2 שעות או עד שהתערובת מתייצבת כמו רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים ממש מהדלעת ליד השולחן, מגרדים חלק מהבשר מקיר הדלעת עם כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
בשרבשר