דלעת שלמה אפויה
דלעת שלמה אפויה יכולה להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 367 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-134 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, קינמון טחון, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פודינג דלעת אפוי בקליפת דלעת, הדלעת האפויה הטובה ביותר, ו דלעת אפויה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
חותכים את המכסה מהדלעת ומסירים את הזרעים.
שלב את הביצים, הקצפת, הסוכר החום, המולסה, אגוז המוסקט, הקינמון והג ' ינג ' ר.
יוצקים תערובת לקליפת הדלעת ומעליהם את החמאה. החלף מכסה על דלעת ומניחים בתבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 1 עד 1-1/2 שעות או עד שהתערובת מתייצבת כמו רפרפת.
מגישים ממש מהדלעת ליד השולחן, מגרדים חלק מהבשר מקיר הדלעת עם כל מנה.