דלעת, שעועית חמאה, קארי תרד
מתכון דלעת, שעועית חמאה, קארי תרד מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאת שעועית, שמן צמחי, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דלעת, שעועית חמאה, קארי תרד, תרד, עדשים אדומים וקארי שעועית, ו קארי אדום דלעת שעועית ירוקה.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול על חום בינוני, ומערבבים את הבצל. מבשלים ומערבבים עד הבצל רך ומתחיל חום, על 8 דקות. מערבבים את משחת הקארי, מבשלים 2 דקות יותר, ולאחר מכן מוסיפים את מי חלב הקוקוס, ודלעת. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הדלעת הוא כמעט רך, על 10 דקות.
מערבבים את השעועית החמאה, וממשיכים להתבשל עד שהדלעת רכה, כ -5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומערבבים את התרד והכוסברה. מבשלים עוד כמה דקות כדי לחמם, ומגישים.