דלעת, תרד & שעועית שחורה dopiaza
דלעת, תרד & שעועית שחורה dopiaza לוקח על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. אם יש לך בצל, פירה עגבניות, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 98%. נסו דלעת סקווש שעועית שחורה dopiaza, שעועית שחורה וסלט תרד, ו שעועית שחורה סלט תרד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
לזרוק חצי בצל בשמן 1 כף, ואז לצלות במשך 15-20 דקות, עד שהם פריך וזהב.
בינתיים, מטגנים את הבצל הנותר בשמן עד מוזהב קלות.
מוסיפים את השום והתבלינים; מבשלים במשך 1 דקות.
מוסיפים את הדלעת, מערבבים את העגבניה טהור ו 425ml מים רותחים, ואז לחזור לרתיחה. מבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות, ואז מערבבים את השעועית. מבשלים עוד 5 דקות.
שים את התרד במסננת ושופכים על קומקום של מים רותחים עד שהוא נבול. לחץ עם כף עץ כדי להסיר עודפי מים, ואז בערך לקצוץ. מערבבים לתוך הקארי, ואז חמים דרך.
מגישים מפוזרים עם בצל קלוי פריך.