דניס ים במלח ים עם סלסה ורדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דניס ים מלח ים עם סלסה ורדה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שברי שומר, צלפים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, ו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מקציפים קלות את החלבונים ביצים לקפל לתוך המלח, ערבוב היטב עד בשילוב. המרקם צריך להיות מגורען אבל מלוכד; להוסיף קצת מים במידת הצורך. לחץ על שכבה עבה 1/4 אינץ ' של תערובת המלח על תבנית אפייה גדולה או תבשיל אשר יתאים את הדגים. ממלאים את החלל של כל דג עם בריכות שומר, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, שום, ו 2 פרוסות לימון.
הנח דגים על גבי מלח לארוז את המלח שנותר על דגים כדי לצרף לחלוטין. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-135 מעלות צלזיוס, כ-20 דקות. (יהיו כמה לשאת על בישול גם לאחר הסרת דגים מהתנור.)
בעוד דגים מתבשלים, להכין את סלסה ורדה.
חותכים לקלף מלימון ומחלקים קטעים ל 4 חתיכות. בקערה, לשלב קטע לימון עם סלרי, פטרוזיליה, בצל, cornishon, צלפים, זיתים ירוקים, אם שימוש, ושמן זית.
תן לדגים לנוח 5 דקות לאחר ההסרה מהתנור. לפצח קרום מלח פתוח, ולהרים ולהשליך שכבות של מלח. משוך את העור מלמעלה של כל דג, בזהירות להרים פילה העליון מעצמות ולהעביר צלחת הגשה. להרים ולהשליך עצמות. בעדינות להרים פילה שני מן העור ולהעביר צלחת הגשה. סלסה כף ורדה על או סביב פילה דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.