דג דניס עם ארטישוק ורוטב צלפים עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 969 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה russet, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק עם צלפים-מיונז בצל ירוק, ארטישוק בגריל עם איולי Caper, ו ארטישוק מאודה עם צלפים-מיונז בצל ירוק.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול כבד. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך את הגבעולים ולהסיר את כל העלים. לגרד משנקים, לקצץ קצוות הלב, ולהוסיף לסיר; מפזרים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסה מחבת ומבשלים עד הלבבות רכים, על 35 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר לבבות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
חותכים לבבות לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
1
להקציף שמן, חומץ, קליפת לימון בקערה קטנה כדי להתמזג; להקציף צלפים. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים חמאה ושמן; מחית עד חלקה. תפוחי אדמה העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
1
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פרוסות ארטישוק למחבת. לטחון עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום. באמצעות כפית מחוררת, לסדר ארטישוק במרכז כל אחד 4 צלחות; מחבת מילואים. כפית 3/4 של תפוחי אדמה חמים על ארטישוק על כל צלחת; אוהל עם נייר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץ
4
החזרת מחבת שמורה עם תערובת חמאה לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף דגים ומטוגנים עד אטום רק במרכז, על 4 דקות לכל צד. סדר דגים על גבי תפוחי אדמה על כל צלחת. רוטב כפית על דגים ומגישים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.