דנית ללא גלוטן
דנית ללא גלוטן עשויה להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לך לחנות ותביא ריבת פטל, חמאה, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך מרהיב. נסו רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוז, ללא מסטיק ללא סוכר מזוקק), ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), ו מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מערבבים את תערובת פנקייק, חמאה וסוכר; מערבבים עד מתפורר. מערבבים 2/3 כוס חלב 1/2 כפית תמצית שקדים ומערבבים עד משולב באופן מלא. הבצק יהיה דביק.
זרוק את הבצק על ידי כפות מעוגלות על תבנית האפייה, מרווחים את הבצק על 2 אינץ ' זה מזה. עם גב של כפית, לעשות חריץ רדוד במרכז כל כדור בצק. ממלאים את המרכזים בכפית ריבה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות. אפשר המאפים להתקרר.
מערבבים את הסוכר של הממתקים, 3 כפות חלב, תמצית וניל, ו 1/4 כפית שקדים ומערבבים עד חלקה.