דקר עם רוטב עגבניות ויין זית
דקר עם רוטב עגבניות ויין זית דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 263 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך פלפל, מלח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts), ירושה עגבניות בזיליקום ורוטב שמן זית על פסטה, ו לוקוס אפוי עם רוטב עגבניות עבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר בינוני מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים יין ומרק; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 3 דקות. מערבבים עגבניות, זיתים ועשבי תיבול; מכסים ומבשלים 3 דקות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את שני הצדדים של דגים במלח ופלפל.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג. למעלה עם תערובת עגבניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו