דקר עם תירס "פודינג" ו כרוב ירוק נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית דרומית. אם יש לך צעיר, חמאה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צהוב דקר עם פודינג תירס מתוק מתובל, ויניגרט פטריות צדפות וירקות פטיט, ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), ו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 ומניחים מחבת ברזל יצוק 9 או 10 אינץ ' בו כדי לחמם. באמצעות פומפיה תיבת, לגרר בצפיפות את התירס לתוך קערה, שמירה על כל המוצקים ומיצים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את השמן למחבת החמה ומערבלים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מורחים את התירס ומיצים במחבת ואופים במשך 45 דקות, עד השחמה וקשוח על הקרקעית. לגרד את התירס לסיר ומערבבים את החמאה ומיץ לימון. העונה עם מלח קאיין; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
במחבת ברזל יצוק גדולה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את andouille ומבשלים מעל חום מתון עד השחמה, 2 דקות; העברה לצלחת. הגדר את המחבת מעל חום גבוה וכאשר השמן הוא כמעט עישון, להוסיף את כרוב ולבשל, ללא הפרעה, עד חרוך מעט, 1 דקה. מערבבים ומבשלים במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
כרוב ירוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את andouille, שאלוט וצ ' ילה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד שאלוט הוא התרכך, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס שום קצוץ
7
מוסיפים את הצנון ואת בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות. תגרדי את הכרוב לקערה ותערבבי את מיץ הלימון. מתבלים במלח, מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
כרוב ירוק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מחממים מחבת גריל. לשפשף את הדקר עם שמן העונה עם מלח קאיין. גריל על חום גבוה, צד עור למעלה, עד חרוך קלות, 2 עד 3 דקות. הפעל והעברה לתבנית אפייה גדולה. למעלה כל פילה עם 1/2 כף חמאה ואופים במשך כ 3 דקות, עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
דקר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
כפית את התירס לקערות קטנות. כפית את הכרוב על צלחות העליון עם פילה דקר וכל מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקר
כרוב ירוק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.