דקר עם תירס "פודינג" ו כרוב ירוק נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית דרומית. אם יש לך צעיר, חמאה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צהוב דקר עם פודינג תירס מתוק מתובל, ויניגרט פטריות צדפות וירקות פטיט, ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), ו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 ומניחים מחבת ברזל יצוק 9 או 10 אינץ ' בו כדי לחמם. באמצעות פומפיה תיבת, לגרר בצפיפות את התירס לתוך קערה, שמירה על כל המוצקים ומיצים.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מורחים את התירס ומיצים במחבת ואופים במשך 45 דקות, עד השחמה וקשוח על הקרקעית. לגרד את התירס לסיר ומערבבים את החמאה ומיץ לימון. העונה עם מלח קאיין; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
במחבת ברזל יצוק גדולה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את andouille ומבשלים מעל חום מתון עד השחמה, 2 דקות; העברה לצלחת. הגדר את המחבת מעל חום גבוה וכאשר השמן הוא כמעט עישון, להוסיף את כרוב ולבשל, ללא הפרעה, עד חרוך מעט, 1 דקה. מערבבים ומבשלים במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
כרוב ירוק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את andouille, שאלוט וצ ' ילה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד שאלוט הוא התרכך, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
שמנת מתוקה נוספת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
7
מוסיפים את הצנון ואת בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות. תגרדי את הכרוב לקערה ותערבבי את מיץ הלימון. מתבלים במלח, מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
כרוב ירוק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
כוס חזה הודו מבושל מגורר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מחממים מחבת גריל. לשפשף את הדקר עם שמן העונה עם מלח קאיין. גריל על חום גבוה, צד עור למעלה, עד חרוך קלות, 2 עד 3 דקות. הפעל והעברה לתבנית אפייה גדולה. למעלה כל פילה עם 1/2 כף חמאה ואופים במשך כ 3 דקות, עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
דקר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פתיתי ירקות
10
כפית את התירס לקערות קטנות. כפית את הכרוב על צלחות העליון עם פילה דקר וכל מיצי פאן.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.