דרום ג'מבליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Jambalayan הדרומי. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 552 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לך נקניקיות andouille, שמן צמחי, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שעועית לימה דרומית פשוטה: צד מושלם לארוחות דרומיות לבביות, איבודי העוף של הגברת הדרומית – אל תתנו לפינוקים הדרומיים האלה לחלוף על פניך, ו Southern Comfort נקניקיה עם סלט כרוב דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל, פלפל, מלח ופלפל קאיין עד שהירקות בצבע חום עמוק, כ -20 דקות.
מוסיפים את נקניק אנדויל, וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 עד 15 דקות.
לנקז כל שומן. מערבבים את עלי העוף והמפרץ; לבשל ומערבבים עד העוף הוא השחמה, על 8 דקות.
מערבבים את האורז, ומבשלים 2 דקות.
יוצקים במים; מכסים ומבשלים על חום בינוני, בלי לערבב, עד האורז הוא רך והנוזל נספג, כ 30 דקות.
הסר את עלי המפרץ, מערבבים את הבצל הירוק ומגישים.