קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

דרום מערב טורקיה המבורגרים

דרום מערב טורקיה המבורגרים
המבורגרים בדרום מערב הודו עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל 838 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1703 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שום, שמן זית, עלי טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. עם כפית ציון 95%, המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון דרום מערב טורקיה המבורגרים, דרום מערב טורקיה המבורגרים, ו דרום מערב טורקיה המבורגרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
קוצצים את השום והירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מבשלים בייקון במחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה עד שהיא פריכה. נגבו עודפי שומן מהתבנית והחזירו את המחבת לחום.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בזמן שבייקון מתבשל, שלבו בשר הודו, שום, שאלוט או בצל, טימין, כוסברה או פטרוזיליה, פלפל, פלפל סרנו או ג ' לפנו, כמון, רוטב פלפל חריף, תיבול גריל או מלח ופלפל. מחלקים את התערובת ל -4 תלוליות שוות ואז יוצרים בשר לקציצות.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מטפטפים קציצות עם שמן צמחי לציפוי. מבשלים במחבת על אש בינונית גבוהה במשך 5 עד 6 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הניחו גבינה פרוסה מעל הקציצות ב -2 הדקות האחרונות של הבישול, השתמשו ב -1 או 2 פרוסות לכל קציצה, כרצונכם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
ערמו צ ' יזבורגרים מבושלים ללחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מורחים תענוג מתוק או ג 'לי על גבי לחמניות ומניחים חסה עלים אדומים למקומם, בעזרת התענוג או הג' לי כדבק. צ ' יזבורגרים מובילים עם 2 פרוסות בייקון מבושל ופריך או בייקון הודו ורוטב. לאחר מכן מגישים עם צ ' יפס טורטיה, סלט נזרק ו/או אגוזי ים חריפים.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדוםחסה עלה אדום
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
בייקון הודובייקון הודו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

המבורגרים בטורקיה עובדים ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות את טה מתן אוואטאה קברנה-מרלו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-32 דולר לבקבוק.
טה מאטה אוואטאה קברנטס-מרלו
טה מאטה אוואטאה קברנטס-מרלו
ארגמן עמוק עז, אווטאה 13 ' הוא קלאסיקה אמיתית. הניחוח שובה מיד עם תווים של קפה צלוי כהה, שוקולד, וניל וטוסט השזורים בפירות. רמזים של עלה דפנה ונענע שומרים על הניחוחות רעננים ותוססים. החיך נפרש עם טעמי פירות יער בשלים ותחושת פה עשירה, ואילו טאנינים בשלים מעניקים גימור משובח להפליא. מתנאי גידול מושלמים, ריכוז הפירות העז נותר מעודן. אלגנטי ועוצמתי, אווטאה 13 ' היא יצירת מופת.