האדוק אפוי
האדוק אפוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את האדוק, חמאה, טימין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: האדוק אפוי, האדוק אפוי, ו בקלה אפויה פשוטה (או האדוק).
הוראות
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
בקערה קטנה, לשלב את החלב והמלח. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את פירורי הלחם, גבינת פרמזן ותימין. לטבול את פילה האדוק בחלב, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת פירור מעיל.
מניחים פילה האדוק בתבנית אפייה זכוכית, טפטוף עם חמאה מומסת.
אופים על המדף העליון של התנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות, כ 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.