Haddock אפוי המערב התיכון דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1876 קלוריות, 222 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו יין שרי, גבינת צ'דר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. מתכונים דומים: האדוק אפוי במערב התיכון, האדוק אפוי, ו האדוק אפוי.
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב הלבן, להמיס את החמאה במחבת ומערבבים בקמח ותבלינים עד חלקה.מערבבים בהדרגה בחלב.מבשלים עד חלק ועבה.
האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.