קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

האדוק מעושן וקולקאנון

האדוק מעושן וקולקאנון
האדוק מעושן & colcannon נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חבילה מוכנה colcannon, עירית, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות האירופי. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מרק חמור ים מעושן, האדוק מעושן מוקרם, ו מרק חמור ים מעושן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להניח את פילה האדוק בצלחת מיקרוגל רדוד ויוצקים את החלב עד חצי כיסוי. מכסים עם סרט נצמד ומיקרוגל על גבוה במשך 4-5 דקות עד שבבים בשר האדוק בקלות. בינתיים, תכיני מחבת מים לביצים.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.האדוק.
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לפצח את הביצים לתוך המים רותחים ולגנוב סביב 1-2 דקות עד הלבן מוגדר, אבל החלמונים עדיין רכים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
הסר את הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מחממים את קולקאנון במיקרוגל לפי הוראות האריזה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
5
מערבבים חצי עירית לתוך colcannon, ואז כפית אותו בין שתי צלחות. למעלה עם האדוק וביצים ולפזר עם שאר עירית.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.האדוק.
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק מעושן. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.