אם יש לך תינוק בוק צ'וי, אפונה שלג, מלח גס ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: האוקיינוס השקט הליבוט במרק תה ירוק, הפסטו הפסיפי בגריל הליבוט, ו קורנית- & שומשום מצופה פסיפי הליבוט.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות. הליבוט העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר בינוני, להביא 2 כוסות מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
להוסיף קינואה, להפחית לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד קינואה מכרז ומים נספג, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
רצועת קליפת לימון אחת
4
הסר מהחום; להפריש.
5
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, שמן חום מעל בינוני גבוה. מבשלים פילה עד הזהב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מניחים דגים בצלחת אטומה ואופים 8 עד 10 דקות או עד רק מבושל דרך (סכין קילוף יעבור בקלות דרך דגים).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומים
8
למחבת, להוסיף ג ' ינג 'ר, בוק צ' וי, edamame, shiitakes, אפונה שלג; להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות או עד shiitakes מתחיל להתרכך.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.