האפונה השחורה של אמא
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? האפונה השחורה של אמא יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 728 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לך שום, אפונה שחורה עיניים, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה אדיר. נסו סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפ, שרימפס פלפל שחור ואפונה שחורה, ו אפונה שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים את הבצל בחמאה המומסת עד לשקיפות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הבקר ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהבשר רך והמיצים התבשלו, כ-30 דקות.
מערבבים פנימה את השום והאפונה; יוצקים מספיק מים לכיסוי. מביאים את התערובת לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאפונה משנה צבע והם רכים וחמים, וכמעט כל הנוזל נספג, בערך 1 שעה.