הארבד קישואים פטה פריטרס
צ'יפס פטה זוקיני Herbed עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 30 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמיר, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו קישואים פטה Fritters, גזר פטה קישואים Fritters, ו Feta קינואה קישואים Fritters (מתכונים דומים).
הוראות
ערימת קישואים מגורר במסננת ומפזרים 1 כף מלח. לזרוק את הקישואים היטב ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר ולהעביר את הקישואים לקערה גדולה. מערבבים את הביצים, קמח, שמיר, פטרוזיליה, 1/4 כוס של מנטה ואת פטה. מערבבים 1/2 כפית פלפל ומקררים את הבלילה השוחטת במשך כ 10 דקות.
במעבד מזון, לגרגר בגסות את המלפפון הקצוץ.
העברה לקערה בינונית. מערבבים את היוגורט ואת 2 כפות הנותרים של מנטה ועונה עם מלח ופלפל.
בסיר בינוני, חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי ל 35
הגדר נייר מגבת מכוסה אפייה גיליון ליד התנור. עבודה בקבוצות, ירידה כפות מעוגלות של הבלילה fritter לתוך שמן חם ומטגנים, הפיכת fritters כמה פעמים, עד השחמה פריך, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את כיסוני הבישול מוכן לחזור עם הבלילה השברירית הנותרים. השליכו את מגבות הנייר וחיממו מחדש את הכיסונים בתנור במשך כ-3 דקות.
מגישים את fritters קישואים חם עם רוטב מלפפון-יוגורט.