הבאניצה של באבא לובה (פאי תרד)
והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם חמאה, מרגרינה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גבינת עיזים תות בניצה, באבא עם רום, ו באבא גנוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.באמצעות שתי הידיים, לסחוט כמה שיותר נוזל מהתרד ככל האפשר. (נוזל עודף יגרום banitsa רטוב.)
מניחים בקערה גדולה.ממיסים את החמאה והמרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה; מניחים בצד.יש לשטוף את הפטה מתחת למים קרים.
חותכים אותו לקוביות קטנות, ואז מועכים אותו בקלילות עם החלק האחורי של מזלג כדי להתפורר עוד יותר.
מוסיפים את הביצים ומערבבים לשלב.
מניחים את הפילו על משטח עבודה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את כל המשטח של 12 על 17 אינץ ' מסגרת אפייה עם תערובת חמאה שמורות. עובד במהירות כדי לא לייבש את פילו, להחליק בעדינות 2 גיליונות על תבנית האפייה.
טפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 6 שכבות של פילו.
מורחים חצי מתערובת התרד באופן שווה על פני הפילו. מכסים את התרד עם 2 גיליונות נוספים של פילו וטפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 4 שכבות של פילו.
מורחים את תערובת התרד הנותרת באופן שווה על פני פילו. מכסים את התרד עם 2 גיליונות נוספים של פילו וטפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 5 שכבות של פילו. באופן שווה לצחצח את כל פני השטח של השכבה העליונה עם תערובת החמאה הנותרת. לדחוף את הקצוות למטה מעט כדי לאטום.
אופים במשך 15 דקות. בדוק את הבניצה: אם החלק העליון הוא חום זהוב כבר, להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. להמשיך לאפות, בדיקה מדי פעם כדי לוודא את הבניצה הוא לא חום מדי, עד נפוח, קשקשי, וזהוב חום, על 15 עד 30 דקות יותר.
הסר את תבנית האפייה מתלה חוט להתקרר מעט לפני חיתוך והגשה.