קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות7
מגזין

הבאניצה של באבא לובה (פאי תרד)

הבאניצה של באבא לובה (פאי תרד)
והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם חמאה, מרגרינה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גבינת עיזים תות בניצה, באבא עם רום, ו באבא גנוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.באמצעות שתי הידיים, לסחוט כמה שיותר נוזל מהתרד ככל האפשר. (נוזל עודף יגרום banitsa רטוב.)
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים בקערה גדולה.ממיסים את החמאה והמרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה; מניחים בצד.יש לשטוף את הפטה מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חותכים אותו לקוביות קטנות, ואז מועכים אותו בקלילות עם החלק האחורי של מזלג כדי להתפורר עוד יותר.
4
תוסיף את זה לקערת התרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הביצים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מניחים את הפילו על משטח עבודה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את כל המשטח של 12 על 17 אינץ ' מסגרת אפייה עם תערובת חמאה שמורות. עובד במהירות כדי לא לייבש את פילו, להחליק בעדינות 2 גיליונות על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מברשת מאפהמברשת מאפה
7
טפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 6 שכבות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
מורחים חצי מתערובת התרד באופן שווה על פני הפילו. מכסים את התרד עם 2 גיליונות נוספים של פילו וטפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 4 שכבות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים את תערובת התרד הנותרת באופן שווה על פני פילו. מכסים את התרד עם 2 גיליונות נוספים של פילו וטפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 5 שכבות של פילו. באופן שווה לצחצח את כל פני השטח של השכבה העליונה עם תערובת החמאה הנותרת. לדחוף את הקצוות למטה מעט כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
אופים במשך 15 דקות. בדוק את הבניצה: אם החלק העליון הוא חום זהוב כבר, להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. להמשיך לאפות, בדיקה מדי פעם כדי לוודא את הבניצה הוא לא חום מדי, עד נפוח, קשקשי, וזהוב חום, על 15 עד 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר את תבנית האפייה מתלה חוט להתקרר מעט לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה