קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות7
מגזין

הבאניצה של באבא לובה (פאי תרד)

הבאניצה של באבא לובה (פאי תרד)
והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם חמאה, מרגרינה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גבינת עיזים תות בניצה, באבא עם רום, ו באבא גנוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.באמצעות שתי הידיים, לסחוט כמה שיותר נוזל מהתרד ככל האפשר. (נוזל עודף יגרום banitsa רטוב.)
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים בקערה גדולה.ממיסים את החמאה והמרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה; מניחים בצד.יש לשטוף את הפטה מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים אותו לקוביות קטנות, ואז מועכים אותו בקלילות עם החלק האחורי של מזלג כדי להתפורר עוד יותר.
4
תוסיף את זה לקערת התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הביצים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מניחים את הפילו על משטח עבודה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את כל המשטח של 12 על 17 אינץ ' מסגרת אפייה עם תערובת חמאה שמורות. עובד במהירות כדי לא לייבש את פילו, להחליק בעדינות 2 גיליונות על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
7
טפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 6 שכבות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מורחים חצי מתערובת התרד באופן שווה על פני הפילו. מכסים את התרד עם 2 גיליונות נוספים של פילו וטפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 4 שכבות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
9
מורחים את תערובת התרד הנותרת באופן שווה על פני פילו. מכסים את התרד עם 2 גיליונות נוספים של פילו וטפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 5 שכבות של פילו. באופן שווה לצחצח את כל פני השטח של השכבה העליונה עם תערובת החמאה הנותרת. לדחוף את הקצוות למטה מעט כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10
אופים במשך 15 דקות. בדוק את הבניצה: אם החלק העליון הוא חום זהוב כבר, להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. להמשיך לאפות, בדיקה מדי פעם כדי לוודא את הבניצה הוא לא חום מדי, עד נפוח, קשקשי, וזהוב חום, על 15 עד 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר את תבנית האפייה מתלה חוט להתקרר מעט לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה