קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות7
מגזין

הבאניצה של באבא לובה (פאי תרד)

הבאניצה של באבא לובה (פאי תרד)
והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם חמאה, מרגרינה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גבינת עיזים תות בניצה, באבא עם רום, ו באבא גנוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.באמצעות שתי הידיים, לסחוט כמה שיותר נוזל מהתרד ככל האפשר. (נוזל עודף יגרום banitsa רטוב.)
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים בקערה גדולה.ממיסים את החמאה והמרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה; מניחים בצד.יש לשטוף את הפטה מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים אותו לקוביות קטנות, ואז מועכים אותו בקלילות עם החלק האחורי של מזלג כדי להתפורר עוד יותר.
4
תוסיף את זה לקערת התרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הביצים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
6
מניחים את הפילו על משטח עבודה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את כל המשטח של 12 על 17 אינץ ' מסגרת אפייה עם תערובת חמאה שמורות. עובד במהירות כדי לא לייבש את פילו, להחליק בעדינות 2 גיליונות על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
7
טפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 6 שכבות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
8
מורחים חצי מתערובת התרד באופן שווה על פני הפילו. מכסים את התרד עם 2 גיליונות נוספים של פילו וטפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 4 שכבות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים את תערובת התרד הנותרת באופן שווה על פני פילו. מכסים את התרד עם 2 גיליונות נוספים של פילו וטפטוף עם כף של תערובת החמאה. חזור עד שיש לך 5 שכבות של פילו. באופן שווה לצחצח את כל פני השטח של השכבה העליונה עם תערובת החמאה הנותרת. לדחוף את הקצוות למטה מעט כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
אופים במשך 15 דקות. בדוק את הבניצה: אם החלק העליון הוא חום זהוב כבר, להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. להמשיך לאפות, בדיקה מדי פעם כדי לוודא את הבניצה הוא לא חום מדי, עד נפוח, קשקשי, וזהוב חום, על 15 עד 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
הסר את תבנית האפייה מתלה חוט להתקרר מעט לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה