קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

הברות עם תאנים מזוגגות רוזמרין

הברות עם תאנים מזוגגות רוזמרין
אם $1.59 למנה נופל בתקציב שלך, Syllabub עם תאנים מזוגגות רוזמרין עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 361 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שרי amontillado, שמנת כבדה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 31 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ובייקון, פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ופנצ' טה, ו מלית רוזמרין מחיטה מלאה עם תאנים ואגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הסילבוב: לשים את כל החומרים הסילבוב למעט הקרם לתוך קערה גדולה, ו לטאטא עד הסוכר מומס, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד במקרר, על 1 שעה.
1
מחממים את הסוכר וכוס 1/4 של מים בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הרוזמרין והמלח, מערבבים במשך כ -30 שניות כדי להמיס את המלח ולחבול את הרוזמרין, ומכבים את החום. לכסות ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
שים את התאנים בקערה קטנה, טפטוף 2 עד 3 כפות של סירופ רוזמרין עליהם, ולזרוק בעדינות למעיל. (אם התאנים פחות בשלות, לתת להם לעמוד בסירופ במשך 30 דקות כדי להמתיק.) שמור את הסירופ שנותר לשימוש נוסף, כגון מתוק לימונדה.
מרכיבים שתצטרך
לימונדהלימונדה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר את קליפת הלימון מתערובת היין.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
יוצקים את השמנת לתוך היין ומקציפים ביד עד שהקרם סמיך ומחזיק בצורתו, כ -2 דקות. מחלקים את הסילבוב בין ארבע כוסות יין או כוסות גלידת סאנדיי ולכפות את התאנים מזוגגות רוזמרין על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר