הברות עם תאנים מזוגגות רוזמרין
אם $1.59 למנה נופל בתקציב שלך, Syllabub עם תאנים מזוגגות רוזמרין עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 361 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שרי amontillado, שמנת כבדה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 31 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ובייקון, פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ופנצ' טה, ו מלית רוזמרין מחיטה מלאה עם תאנים ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הסילבוב: לשים את כל החומרים הסילבוב למעט הקרם לתוך קערה גדולה, ו לטאטא עד הסוכר מומס, בערך דקה.
בואו לעמוד במקרר, על 1 שעה.
מחממים את הסוכר וכוס 1/4 של מים בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים את הרוזמרין והמלח, מערבבים במשך כ -30 שניות כדי להמיס את המלח ולחבול את הרוזמרין, ומכבים את החום. לכסות ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 20 דקות.
שים את התאנים בקערה קטנה, טפטוף 2 עד 3 כפות של סירופ רוזמרין עליהם, ולזרוק בעדינות למעיל. (אם התאנים פחות בשלות, לתת להם לעמוד בסירופ במשך 30 דקות כדי להמתיק.) שמור את הסירופ שנותר לשימוש נוסף, כגון מתוק לימונדה.
הסר את קליפת הלימון מתערובת היין.
יוצקים את השמנת לתוך היין ומקציפים ביד עד שהקרם סמיך ומחזיק בצורתו, כ -2 דקות. מחלקים את הסילבוב בין ארבע כוסות יין או כוסות גלידת סאנדיי ולכפות את התאנים מזוגגות רוזמרין על כל מנה.