ההמבורגר הכי טוב יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב טריאקי, לחמניות בצל, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק המפסיד הגדול ביותר, המפסידן הגדול ביותר טונה שמנת ופסטה שום, ו עוגת שכבות טיפים + עוגת יום ההולדת הגדולה ביותר עד כה.
הוראות
1
מחממים תנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, לשלב את הבשר הטחון, בצל, מלח, פלפל שחור טחון ובזיליקום; לערבב יחד היטב. לאחר מכן מוסיפים את פירורי הלחם, גבינה ורוטב טריאקי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את זה יחד היטב ולחלק ל 4 עד 6 כדורים גדולים, עגולים.
4
מניחים את כדורי ההמבורגר על מחבת מטאטא, במרווחים שווים. לחץ על כל כדור, או עם כף היד או עם מרית, עד פטי עגול לחלוטין נוצר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
לצלות במשך 8 דקות, להפוך כל פטי מעל, ולצלות במשך 8 דקות יותר. (הערה: החלק החיצוני של כל פטי צריך להיראות כמעט שרוף.)
6
כבו את החימום והניחו פרוסות גבינה על כל קציצה. כאשר גבינה מותכת, להסיר מהתנור ומגישים על לחמניות בצל.