קושיקל
מוכן ב8 דק.
מנות5
ציון בריאות27
מגזין

הו שמים: צ'יפס מטוגן בשומן חזיר עם פפריקה מעושנת & בצל ירוק

הו שמים: צ'יפס מטוגן בשומן חזיר עם פפריקה מעושנת & בצל ירוק
אם יש לכם בצל ירוק, שומן משומר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 דקות. נסו צ'יפס תפו" א אפוי וצבעוני עם סרירצ'ה-רוטב שמנת חמוצה, שבבי פפריקה מעושנים גזר לבן, ו צ'ילי, ליים ופפריקה מעושנת פיתה צ' יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את תפוחי האדמה דק ככל האפשר (לא עבה יותר 1/32 אינץ') באמצעות מנדולינה. אם אין לך מנדולינה, לקבל אחד; הם יחתכו בצורה חלקה, דק יותר אחיד יותר מאשר הסכין הטובה ביותר חיוניים בהכנת מנות רבות, לא רק צ ' יפס תוצרת בית.לזרוק את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה ערבוב עם תרבות starter ומים, כדי לכסות. אפשר תפוחי אדמה לתרבות במים במשך אחד עד יומיים בטמפרטורת החדר.לאחר אחד עד שלושה ימים של תסיסה, לנקז את תפוחי האדמה ולשטוף אותם היטב. ללטף אותם יבש ככל האפשר עם מגבת מטבח.להמיס שומן במחבת מעל להבה גבוהה בינוני.צ 'יפס מטגנים, בקבוצות קטנות, כך הצ' יפס לצוף בחופשיות בשומן חזיר ולהפוך לפי הצורך, עד פריך מבושל דרך – כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מנדולינהמנדולינה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מסננים את הצ ' יפס תוצרת בית על מגבת מטבח, לחכות דקה או שתיים ולאחר מכן להחזיר אותם למחבת לעוד שלושים עד ארבעים וחמש שניות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר אותם עם כפית מחוררת ולנקז אותם שוב.העונה עם בצל ירוק פרוס, פפריקה ספרדית ומלח ים לא מזוקק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מגישים אלה צ ' יפס תוצרת בית מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך אחד עד שבועיים (אם הם נמשכים כל כך הרבה זמן!)
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס