הודו בגריל עם לימון ועשב.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה בגריל לימון ועשב. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 525 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בצל, טורקיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: שיפודי שרימפס בגריל עם פטה לימון-עשב, הודו עם לימון-עשבי תיבול עם רוטב שום, ו חזה הודו לימון-הרב.
הוראות
אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף ישירות מתחת לאזור הצלייה, ומסדרים גחלים סביב קצה קופסת האש.
גחלים או גריל גז לחום עקיף.
לשפשף את החלל של טורקיה עם מלח ופלפל; בצל מקום ולימונים בחלל.
מברשת שמן על טורקיה. הכנס מדחום בשר ברביקיו כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע עצם.
מערבבים חמאה וקורנית; מברשת על טורקיה. כיסוי וגריל טורקיה, השד בצד למעלה, על מחבת טפטוף או על הצד הלא מחומם של גריל גז ו 5 עד 6 סנטימטרים מחום בינוני 2 שעות 30 דקות עד 3 שעות 30 דקות או עד מדחום קורא 165° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. אם באמצעות גריל פחם, להוסיף על 15 בריקטים כל שעה.
תנו לטורקיה לעמוד 15 דקות.
הסר בצל ולימונים לפני גילוף.