קושימומחה
מוכן ב16 שעות
מנות3
ציון בריאות70
מגזין

הודו בגריל פו בוי.

הודו בגריל פו בוי.
כריך הודו בגריל יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1302 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בזיליקום, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 16 שעות. נסו תפוח מרווה מזוגגת הודו שלם בגריל עם תפוחים בגריל, הודו אדובו בגריל עם עגבניות ירוקות וגבינה בגריל צ'דר מעושן + מיונז דבש צ' יפוטלה, ו הודו בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור לצלייה נמוכה. חמאה על הלחם ומניחים על תבנית אפייה. לטגן עד הזהב, 2 עד 3 דקות, ולהסיר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מורחים Remoulade של מיס דיקסי משני צידי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
שכבה על טורקיה, עגבניות, pepperoncini ו רומיין. למעלה עם החצי השני של הלחם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רומייןרומיין
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
5
במעבד מזון, להוסיף את כל החומרים ואת התהליך עד חלקה, 25 עד 35 שניות בהתאם למהירות בלנדר. לגרד את הצדדים לפי הצורך. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
לשלב את כל החומרים יחד בשקית פלסטיק גדולה מחדש sealable.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מניחים בקערה, כדי לתפוס כל הדלפות, ומקררים 12 עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את שד ההודו מן המלח, לנקז היטב להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
מניחים את שד טורקיה, עור בצד למעלה, על תבנית אפייה מצויד מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
11
מניחים בתנור ומבשלים 1 שעה 15 דקות. הפעל את התנור עד 400 מעלות F ומבשל במשך 10 עד 15 דקות נוספות, או עד הטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות F והעור הוא השחמה יפה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור, לכסות בנייר אלומיניום ולתת לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בינתיים, מחממים את הגריל לחום בינוני ושמן הסורגים בנדיבות עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
14
לאחר שתרנגול ההודו נח, חותכים את הבשר מהעצם וחותכים לפרוסות בעובי 3/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
15
מניחים את הפרוסות על הגריל ומבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד, רק עד סימני גריל לפתח.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
16
הסר מהגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

מרכיבים

1( חצילים)פלפל אנהיים, קצוץ בערךפלפל אנהיים, קצוץ בערך2(חוֹרֶף)רוטב ברביקיו בסגנון ממפיסרוטב ברביקיו בסגנון ממפיס3(חוֹרֶף)חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)11 קילו קישואים,1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1ביוןצרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה איטלקית שטוחהפטרוזיליה איטלקית שטוחה1חיטה מלאה בגט צרפתי, לפצל לאורכו לחתוך 3 עד 4 חתיכות שווהחיטה מלאה בגט צרפתי, לפצל לאורכו לחתוך 3 עד 4 חתיכות שווה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמוצים כשריםחמוצים כשרים2בצל ירוק, קצוות גזומים, קצוצים בערךבצל ירוק, קצוות גזומים, קצוצים בערך11 קילו קישואים,פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון4כדי 5 עגבניות ירושה, פרוס 1/4 אינץ ' עבהכדי 5 עגבניות ירושה, פרוס 1/4 אינץ ' עבה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב חריף (מומלץ: קריסטל)רוטב חריף (מומלץ: קריסטל)1לימון, juicedלימון, juiced2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק2(חוֹרֶף)חרדל בסגנון קריאוליחרדל בסגנון קריאולי1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוסות pepperoncini, סחוטפרוסות pepperoncini, סחוט0largesפלפל אדום, זרעים הוסרופלפל אדום, זרעים הוסרו3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחסה מרוסקת, ארוזה באופן רופף, קצוות ירוקים כהים מושלכיםחסה מרוסקת, ארוזה באופן רופף, קצוות ירוקים כהים מושלכים1(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם11 קילו קישואים,רוטב סרירצ'הרוטב סרירצ'ה1קילוגרםחזה הודו, עצם בפניםחזה הודו, עצם בפנים

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.