הודו בר-בי-קיו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 287 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, גזר, מלח קריסטל יהלום כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו הודו בר-בי-קיו וברביקיו, הודו ברן, ו הודו מלא ברקת (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב stockpot גדול כבד על חום גבוה, להביא 2 גלונים מים לרתיחה. מערבבים במלח וסוכר עד מומס לחלוטין.
קו קריר גדול עם שקית אשפה כבדה גדולה. מסננים מלח לתוך קריר, השלכת מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
העברה, חזה למעלה, כדי קריר. במידת הצורך, מניחים צלחת גדולה על גבי כדי לשמור על טורקיה שקועה בנוזל. לקשור את התיק בחוזקה, ואז לסגור קריר ולהעביר למקום מגניב. אפשר טורקיה מלח במשך 12 שעות, מתהפך פעם אחת באמצע. באמצעות מדחום בדיקה, לבדוק את הטמפרטורה של נוזל כל 3 שעות ואם יש צורך, להוסיף חבילות מקפיא סגור שקיות פלסטיק resealable כדי לשמור על הטמפרטורה או מתחת 40 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
רוטב חם שמן שומשום
6
קו גדול, מסגרת אפייה עם מגבות נייר העליון עם מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כתום M&m מעט אפייה
7
הסר טורקיה ממי מלח ולהעביר, השד בצד למעלה, כדי מתלה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
8
תן לעמוד 30 דקות כדי לנקז לחלוטין, ואז לטפוח יבש.
9
העברה למחבת צלייה. הכנס את קצות הכנפיים מתחת לשד וקשור מקלות תיפוף באופן רופף יחד עם חוט המטבח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
כרוב סגול, פרוס דק
10
מניחים חמאה במחבת ליד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
אם משתמשים בגריל גז, ברדס פתוח, להדליק את כל המבערים, ולהגדיר על גבוה. סגור מכסה המנוע preheat 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
12
אם באמצעות גריל פחם, פתח פתחי אוורור ומכסה ופחם אור.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
13
בואו גחלים לשרוף עד מצופה לחלוטין באפר אפור, על 25 דקות, ולאחר מכן לארגן סביב היקף הגריל כדי ליצור מעגל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
14
מעבירים מחבת צלייה למדף גריל ומכסים גריל. אם משתמשים בגריל גז, להפוך את כל המבערים לנמוך. במהלך הבישול, להתאים מבערים כדי לשמור על טמפרטורה ב 232°.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
פתיתי ירקות
15
אם משתמשים בגריל פחם, אם יש צורך בטמפרטורה נמוכה יותר על ידי סגירת פתחים חלקית (לא לסגור לחלוטין). לשמור על טמפרטורה על ידי הוספת 60 גחלים חדשים, prelit ב starter ארובה עד מכוסה לחלוטין אפר אפור, כל שעה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
16
מבשלים טורקיה, צולה כל 15 דקות עם מיצי פאן (מחבת הטיה כדי לתת למיצים לרוץ מתוך חלל) וסיבוב פאן 180° כל שעה, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (לא לגעת עצם) רושמים 77°, על 1 1/2 שעות. (זמן עשוי להיות ארוך יותר במזג אוויר קר. הימנע מכסה פתיחה לעתים קרובות בגלל אובדן חום מהיר.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
העבר טורקיה מגש, לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לעמוד 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק