הודו בר-בי-קיו וברביקיו
הודו בר-בי-קיו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 287 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, גזר, מלח קריסטל יהלום כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו הודו בר-בי-קיו וברביקיו, הודו ברן, ו הודו מלא ברקת (מתכונים דומים).
הוראות
ב stockpot גדול כבד על חום גבוה, להביא 2 גלונים מים לרתיחה. מערבבים במלח וסוכר עד מומס לחלוטין.
הסר מהחום ולהוסיף גזר, בצל, סלרי, כרישה, עלי מפרץ, פלפל, זרעי כוסברה, פתיתי פלפל אדומים, זרעי שומר, אניס כוכב, טימין, מרווה, פטרוזיליה. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
קו קריר גדול עם שקית אשפה כבדה גדולה. מסננים מלח לתוך קריר, השלכת מוצקים.
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו.
העברה, חזה למעלה, כדי קריר. במידת הצורך, מניחים צלחת גדולה על גבי כדי לשמור על טורקיה שקועה בנוזל. לקשור את התיק בחוזקה, ואז לסגור קריר ולהעביר למקום מגניב. אפשר טורקיה מלח במשך 12 שעות, מתהפך פעם אחת באמצע. באמצעות מדחום בדיקה, לבדוק את הטמפרטורה של נוזל כל 3 שעות ואם יש צורך, להוסיף חבילות מקפיא סגור שקיות פלסטיק resealable כדי לשמור על הטמפרטורה או מתחת 40 ° F.
קו גדול, מסגרת אפייה עם מגבות נייר העליון עם מתלה חוט.
הסר טורקיה ממי מלח ולהעביר, השד בצד למעלה, כדי מתלה.
תן לעמוד 30 דקות כדי לנקז לחלוטין, ואז לטפוח יבש.
העברה למחבת צלייה. הכנס את קצות הכנפיים מתחת לשד וקשור מקלות תיפוף באופן רופף יחד עם חוט המטבח.
מניחים חמאה במחבת ליד טורקיה.
אם משתמשים בגריל גז, ברדס פתוח, להדליק את כל המבערים, ולהגדיר על גבוה. סגור מכסה המנוע preheat 10 דקות.
אם באמצעות גריל פחם, פתח פתחי אוורור ומכסה ופחם אור.
בואו גחלים לשרוף עד מצופה לחלוטין באפר אפור, על 25 דקות, ולאחר מכן לארגן סביב היקף הגריל כדי ליצור מעגל.
מעבירים מחבת צלייה למדף גריל ומכסים גריל. אם משתמשים בגריל גז, להפוך את כל המבערים לנמוך. במהלך הבישול, להתאים מבערים כדי לשמור על טמפרטורה ב 232°.
אם משתמשים בגריל פחם, אם יש צורך בטמפרטורה נמוכה יותר על ידי סגירת פתחים חלקית (לא לסגור לחלוטין). לשמור על טמפרטורה על ידי הוספת 60 גחלים חדשים, prelit ב starter ארובה עד מכוסה לחלוטין אפר אפור, כל שעה.
מבשלים טורקיה, צולה כל 15 דקות עם מיצי פאן (מחבת הטיה כדי לתת למיצים לרוץ מתוך חלל) וסיבוב פאן 180° כל שעה, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (לא לגעת עצם) רושמים 77°, על 1 1/2 שעות. (זמן עשוי להיות ארוך יותר במזג אוויר קר. הימנע מכסה פתיחה לעתים קרובות בגלל אובדן חום מהיר.)
העבר טורקיה מגש, לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לעמוד 20 דקות לפני גילוף.