הודו ברן
טורקיה בריין עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 22 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. אם יש לכם סוכר, פלפל טחון גס, טורקיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-183 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-20 דקות. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. נסו הודו מלא ברקת, הודו ברן, ו הודו צלוי בריח (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל 1 qt. (4 כוסות) מים, סוכר, מלח, חומץ ופלפל בסיר על חום בינוני 10 דקות. או עד סוכר ומלח הם מומסים, ערבוב מדי פעם.
יוצקים לתוך מיכל פלסטיק גדול מספיק כדי להחזיק נוזל brining וטורקיה.
להוסיף מים שנותרו. מגניב לגמרי.
להסיר ולהשליך את הצוואר ואת הקרביים מחללים טורקיה. יש לשטוף את טורקיה; לנקז היטב.
מוסיפים את תרנגול ההודו כדי להביא נוזל; כיסוי. מקררים לפחות 10 שעות או עד 24 שעות.
הסר את טורקיה מן הנוזל; לשטוף היטב עם מים קרים. להתייבש עם מגבות נייר. לבשל לפי הצורך.