הודו ופלפלים טחונים של אמא
טורקיה הקרקע של אמא ופלפלים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם אבקת צ'ילי, פטרוזיליה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1243 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו הודו טחון ממולאים פלפלים, פלפלים ממולאים עם הודו טחון, ו הודו טחון פלפלים ממולאים טרגון-5 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ואת הפלפל ומבשלים עד הבצלים והפלפלים מתרככים, כמה דקות.
מוסיף את השום ומבשל 30 שניות יותר. 2 דוחפים את הירקות לקצה של צד אחד של המחבת ומניחים את הצד הזה של המחבת כך שהוא מחוץ למבער, הרחק מהחום. החלק הריק של המחבת צריך להיות ממש מעל המבער.
הוסף עוד כף אחת או שתיים של שמן כדי לצפות את החלק הריק של המחבת. שים חתיכות מקומטות של הודו טחון במחבת, מפזרים מלח צ 'יפוטלה או אבקת צ' ילי.3 מבשלים את ההודו מבלי לערבב עד שהוא משחימים בצד אחד, ולאחר מכן להפוך את החתיכות על חום בצד השני. לאחר ההודו הוא רק מבושל דרך, מערבבים את הבצל והפלפלים, ומפזרים יותר מלח ואבקת צ ' ילי לפי הטעם.
הסר מהחום. מערבבים פטרוזיליה קצוצה טרייה או כוסברה.
מגישים לבד, או עם אורז מאודה או אטריות.