הודו מזוגג הדר עם רוטב צ'יפוטלה
הודו מזוגג הדרים עם רוטב צ'יפוטלה עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 873 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם מרק עוף דל מלח, חמאה, צ'ילי צ' יפוטלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר הודו מזוגג צ'יפוטלה, הודו הדר מושלם ורוטב, ו Southwestern Turkey with Chipotle Gravy (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן כבד על אש בינונית.
הסר מהחום. מערבבים ב 7 המרכיבים הבאים. להקפיא עד התערובת מתחילה להתקשות אבל הוא עדיין להפיץ, כ -30 דקות. מניחים בצד זיגוג הדר 1/2 כוס רוטב.
ממיסים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וחלקי הודו שמורים ומטגנים עד בצל הם חום עמוק מאוד, על 22 דקות.
מוסיפים גזר, סלרי ועגבניות למחבת וזורקים לתערובת. (זיגוג תערובת ירקות יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים. מכסה את טורקיה וצינה.)
הגדר מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
מניחים מתלה קטן במרכז מחבת קלייה גדולה.
מפזרים תערובת ירקות עם חלקי טורקיה סביב מתלה. יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; להתייבש טפיחה.
מניחים הודו על המדף במחבת צלייה. החל מסוף הצוואר, בזהירות להחליק יד בין העור בשר השד כדי לשחרר את העור. שפשף זיגוג הדר 1/2 כוס מעל בשר השד מתחת לעור. אם מלית טורקיה, כפית מלית רופף לתוך הצוואר והחללים העיקריים. טאק קצות כנפיים תחת טורקיה; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה.
מברשת 1/3 כוס זיגוג מעל הצדדים של טורקיה( לא למטה); שמור כל זיגוג שנותר.
מפזרים טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל. מכסים את טורקיה (לא פאן) באופן רופף עם נייר כסף. צלוי 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°; להוסיף 1 מרק כוס למחבת. הקש לסכל בנוחות סביב טורקיה (לא פאן). צלי 1 שעה 15 דקות.
להוסיף 1 מרק כוס למחבת. רוסט טורקיה עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 175 ° F, הוספת 1 מרק כוס כל 30 דקות, הרמת רדיד להשרות עם מיצי מחבת והסרת רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות כדי חום טורקיה, על 3 שעות 30 דקות יותר אם unstuffed או 4 שעות 15 דקות אם ממולא.
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל עם לסכל; לתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית של טורקיה יגדל ב 5 עד 10 מעלות). מיצי פאן מילואים.
מסננים מיצי פאן לתוך כוס מדידה 8 כוס, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה עיסה וכמה שיותר נוזלי ככל האפשר; להשליך מוצקים במסננת. כף שומן מן העליון של מיצים; להשליך שומן.
מוסיפים מספיק מרק עוף למיצי פאן בכוס למדוד 6 כוסות.
מערבבים שמורות זיגוג הדר 1/2 כוס בסיר גדול כבד על חום בינוני עד מותך. בהדרגה להוסיף קמח; להקציף 1 דקה. בהדרגה להקציף במיצי פאן. מביאים לרתיחה, מקציפים עד חלקה. להפחית את החום בינוני; להרתיח עד רוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מברישים כל זיגוג שנותר מעל טורקיה.
* צ 'ילי צ' יפוטלה משומר ברוטב עגבניות חריף, המכונה לפעמים adobo, זמינים בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.