קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות26
מגזין

הודו מלוח סיידר

הודו מלוח סיידר
טורקיה סיידר מלוחים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 84 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 704 קלוריות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. לכו לחנות והרימו קמח, טימין, טפטופי מחבת מהודו צלוי, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: הודו מלוח סיידר עם זיגוג מייפל-סיידר, הודו מלוח סיידר, ו הודו מלוח סיידר.

הוראות

1
בסיר גדול על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את השמן שום, בצל ותפוז ומקפיצים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הסיידר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
3
מוסיפים את המלח ועשבי התיבול ומניחים להתבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מסירים מהאש, מוסיפים את המים והקרח. מערבבים עד שהמלוח מתקרר לטמפרטורת החדר לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
5
מוסיפים את ההודו לסיר. תרנגול ההודו צריך להיות שקוע לחלוטין במי מלח. מכסים במכסה ומכניסים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
תנו למלח ההודו לפחות 12 שעות ולא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים את ההודו מהמלוח, שוטפים ומייבשים. תוחבים את הכנפיים מתחת לחלק האחורי של השד. קושרים את הרגליים יחד עם חתיכת חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
9
שים את ההודו, בצד החזה כלפי מעלה, בתבנית צלייה המצוידת במעמד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
מוסיפים את מרק העוף לתבנית הצלייה. מכניסים לתנור וצולים עד שמד חום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך קורא 165 מעלות פרנהייט, 15 עד 20 דקות לקילו, כ -3 שעות. דאגו למרוח את ההודו כל 20 דקות עם טפטופי המחבת. אם ההודו מתחיל להשחים מהר מדי אוהל אותו באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את נייר הכסף ב -30 הדקות האחרונות של הבישול.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
העבירו את ההודו לקרש חיתוך או מגש הגשה והניחו לנוח לפחות 15 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
חותכים את ההודו ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
14
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מקציפים פנימה את הקמח ומבשלים עד שהקמח הופך לצבע חום בהיר, כ -3 עד 4 דקות. לאט לאט לטאטא את המחבת טפטופים מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מוסיפים את עלי הטימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
17
תנו לרוטב להתבשל עד שהוא סמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות