הודו ממולא אלה לומברדה
טורקיה ממולאת alla לומברדה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 783 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי מרווה, חתיכות ערמונים קלויים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה), פסטה ממולאת, סגנון סורנטין: Cannelloni alla Sorrentina, ו קציץ בשר הודו ממולא.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
פרפר פתוח חזה הודו כדי עובי עקבי 1/2 אינץ', עור על (או יש הקצב שלך לעשות את זה בשבילך). במחבת סאוט 10 אינץ 'עד 12 אינץ', מחממים 4 כפות חמאה מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מוסיפים פרושוטו, ערמונים, קציצות הודו ובצל ומבשלים עד הבצל הוא חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מוסיף נקניק luganega מגניב, גבינה מגוררת וביצים ומערבבים היטב.
דברים טורקיה על ידי הנחת תערובת בכל רחבי בשר ולאחר מכן להפשיל כמו גליל ג ' לי. דברים בשר חזיר מתחת לעור ולקשור צלי שלם כמה פעמים עם חוט קצבים.
מניחים מחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו ולשפשף עם מרווה ורוזמרין.
יוצקים מלאי ויין למחבת ומניחים בתנור. צלוי 50 עד 70 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית היא 165 מעלות F.
הסר מהתנור ולהסיר את טורקיה ללוח גילוף ולאפשר לנוח 10 דקות.
בינתיים, degrease נוזלי במחבת, רצוי עם degreasing כוס עם זרבובית החל בבסיס.
מניחים נוזל במחבת קטנה ומביאים לרתיחה. ללוש הנותרים 2 כפות חמאה עם 2 כפות קמח כדי ליצור להדביק לטאטא אותו, לאט לאט, עד מעט מעובה. מתבלים במלח ופלפל. לגלף הודו לפרוסות 3/4 אינץ ' ומגישים עם רוטב ואולי כמה